Toepassingen

Stijlvolle vloeren en wanden

Natuursteen en keramische tegels zijn zeer slijtvast en vrijwel onderhoudsvrij. Tegelijkertijd geeft het karakter en een exclusieve uitstraling, wat uitstraalt op het hele gebouw!  De toepassingen zijn ontzettend breed, omdat tegels qua afmetingen geen beperkingen kennen. Ook kunnen exterieurtoepassingen worden meegenomen in het interieur. Denk aan een badkamer of balie van hetzelfde materiaal als de gevel.

 

Natuursteen vs. keramiek

Natuursteen is al een lange tijd ontzettend populair, maar Mutsaerts constateert een duidelijke opkomst van keramiek. Keramiek heeft dezelfde uitstraling als natuursteen, maar is als vervaardigd (gebakken)product met een vaste substantie veel minder gevoelig voor beschadigingen. Zowel natuursteen als keramiek stralen het serene uit van de natuur, wat zorgt voor rust in uw huis of gebouw. 

 

Vloeren, wanden en trappen 

De toepassing van zowel natuursteen of keramiek begint bij het uitzoeken van de perfecte vloer, wand, interieur of trap met unieke steensoorten of platen die aan uw verwachtingspatroon voldoen. Denk aan een granieten, marmeren of leisteen vloer. Of moderne keramische tegels met een industriële uitstraling. Om deze mogelijkheden te bezichtigen bent u van harte welkom in onze showroom!

 

Wij verzorgen het complete traject van A tot Z. Denk hierbij aan het uittekenen van legpatronen, gevelindelingen of details van uw maatwerk. Mutsaerts is voorzien van vakkundige tekenaars en beheersen over zowel 2D als 3D programma’s. Tevens berekenen wij wat voor sub-constructies er dienen toegepast te worden zoals RVS of aluminium bevestigingssystemen. Wij nemen de verantwoordelijkheid om verwerkingsmortels voor te schrijven waarop wij garanties verlenen na oplevering van de producten.

Graag adviseren onze specialisten u naar de meest praktische oplossing ten aanzien van de invulling. > Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.