Over Mutsaerts Natuursteen

Mutsaerts Natuursteen B.V. heeft een grote expertise in huis op het gebied van natuursteen, keramiek en composiet. Wij begeleiden complete exterieur- en interieurprojecten, waarbij geen klus ons te klein of groot is.

 

Specialist in natuursteen – Solid as stone

Mutsaerts Natuursteen heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie op het gebied van natuursteen, keramiek en composiet opgebouwd en doet er dan ook alles aan om die hoog te houden. Ons specialisme is het aannemen van complete projecten, waardoor de opdrachtgever al het werk uit handen kan geven en gedurende het gehele traject met één aanspreekpunt te maken heeft.

 

Mutsaerts werkt enkel met duurzame materialen die garant staan voor een tijdloze uitstraling. Al onze toepassingen hebben weinig onderhoud nodig en gaan makkelijk vijftig jaar mee. Mutsaerts is er voor vloeren en wanden, gevelsystemen en maatwerk. Veel ervaring, een hoge kwaliteit en scherpe prijs.

 

Mutsaerts staat voor u gereed met o.a.:

  • Advies over toepassingen en onderhoud
  • Constructie- en sterkteberekeningen
  • Levering materiaalsoorten vanuit hele wereld
  • Monteren en bewerken natuursteen en keramiek

Mutsaerts biedt maatwerk oplossingen:

We beschikken over een eigen werkplaats in Oisterwijk. Daarom kunnen wij snel schakelen en anticiperen op de vraag naar maatwerkproducten. Kwaliteit en maatvoering voor scherpe prijzen staan hoog in het vaandel bij Mutsaerts.

Meer over maatwerk > 

Mutsaerts maakt grafmonumenten/gedenkstenen op maat:

Een grafmonument is een product waarbij een grote zorg voor kwaliteit en afwerking centraal staan. Met liefde voor het ambacht werken wij met de nieuwste technieken en materialen aan tijdloos vormgegeven gedenkstenen. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw ideeën en herinneringen uit te werken tot een passend gedenkteken. Bezoek gerust vrijblijvend onze toonzaal van monumenten in Oisterwijk, om samen met ons te kijken naar de mogelijkheden.

Meer over grafmonumenten/gedenkstenen van natuursteen, kijk hier >

 

Heeft u andere vragen over natuursteen, neem dan contact met ons op.